Avskaffa sommartid – Normaltid alltid!

Kontakta namninsamlingens skapare

Det blåser nya vindar

2019-12-08 08:29:56

Låt oss använda vårt sunda förnuft och logiska tänkande och strunta i tidsomställningarna. Protestera mot politikers och myndighetspersoners utövande av makt på oss. Vi lever i en tid mellan stress och harmoni och det är vårt välbefinnande vi måste värna om. Normaltid Alltid är en självklarhet för vårt välmående. 

Detta är sommartid:
När du går till sängs har jag, som lever kvar i den normala tiden, en timme till att njuta av den ljumma och sköna sommarkvällen. Det om något är väl ett bra argument för avskaffande av sommartid. Och jag har en timme till att sova på morgnarna – underbart.

Sedan det här med midnatt som du inte får uppleva med sommartid. När midnatt råder och spöktimmen börjar, då är din klocka redan 01:00. Sedan mitt på dagen då klockan med normaltid slår 12 och solen står som högst på himlen – då har din klocka redan hunnit bli 13:00. Så säg en anledningen till att ställa om klockan. Det är inte för inte som det heter ”Normaltid Alltid”. Ha en fortsatt skön sommar trots att du varken får uppleva Midnatt eller 12-slaget, på riktigt. 
Och ingen vill väl ha det så? Nu ställer vi tillbaka klockorna en gång för alla, till Normaltid Alltid. 

 

 

Skicka till alla beslutsfattare.

Här hittar du alla riksdagsledamöternas e-adresser:
https://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/

Här hittar du regeringen:
https://www.regeringen.se/sveriges-regering/

 


Tommy / för NormalTid AllTid

Det blåser nya vindar

2017-09-23 20:14:12

Normal tid alltid!

2017-03-15 07:09:26

Tidsomställningen två gånger per år ställer till problem, det kan vi väl vara överens om.  Låt oss kämpa hårt för att få behålla normaltiden efter att vi ställt om klockorna den 29 oktober 2017. Låt oss få ha den normala tiden hela året i all framtid.

 

Med önskan om en framtid utan sommartid

Tommy Hildorsson  

 


Tommy

Dags att lägga på ett kol igen

2016-06-22 06:50:18

Hej på er!

Det har varit lugnt en längre tid nu. Inte så många fler medlemmar och därmed inte heller fler underskrifter. Men nu tycker jag att vi sätter fart igen och delar så att vi blir fler. Vi har kämpat länge och lite då och då har det kommit svar från politiker, tyvärr från all för få.  Här är länken till underskrifterna: http://www.skrivunder.com/signatures/normaltidalltid/

Låt oss vara övertygade om att den dagen kommer då VI vinner och sommartiden tas bort. Om vi hjälps åt att skicka e-post till EU, Riksdag, Regering, Tidningar, TV, Radio och alla tänkbara instanser och personer som kan hjälpa till att avskaffa sommartiden så skall vi väl kunna nå vårt mål med NormalTidAlltid.

för gruppen Behåll Normaltid året runt 
Tommy 


Tommy

Avskaffa sommartid

2016-04-07 08:17:56

På lite drygt en vecka fick vi ihop 1000 underskrifter. Vilket fantastiskt fint samarbete. Stort tack till alla som skrivit på, delat och rekommenderat petitionen. I skrivande stund (2016-04-07) är vi uppe i 1028 underskrifter. Vartefter tiden går så mattas kanske tankarna om tidsomställningen av men fortsätter vi att dela, rekommendera och kommentera kommer vi säkert att lyckas få politikerna att ta ställning i frågan om tidsomställningen. Finland och Danmark är ju på samma linje och det känns bra. 


Tommy

Normaltid alltid

2016-03-28 20:30:58

Stort tack till alla som skrivit på, delat och rekommenderat petitionen. I skrivande stund (2017-09-23) är vi uppe i 10 482 underskrifter. Vartefter tiden går så mattas kanske tankarna om tidsomställningen av men fortsätter vi att dela, rekommendera och kommentera kommer vi säkert att lyckas få politikerna att ta ställning i frågan om tidsomställningen. Finland och Danmark är ju på samma linje och det känns bra. 


TommyDela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...