Vi vill rädda Enliden stallet från att rivas

Hjälp oss tala om för Huddinge Kommun med de styrande att det inte är okey att medverka direkt eller indirekt till att sabotera ett väl fungerande föreningsliv. I detta fall, riva stall Enliden och ta död på en förening Huddinge Ridklubb med över 120 medlemmar. Medlemmarna som har byggt upp sin verksamhet genom kollektivt arbete och medmänniskors goda välvilja. Klubben har alltid varit öppen för alla som velat och verkat för barn och ungdomars utveckling och utbildning inom ridsporten och med dess närhet till naturen.

Nu önskar vi väcka kommunen med massor av röster och tala om för dessa personer som aktivt och inaktivt bidrar till att Huddinge Ridklubb går i graven.

Kommunen har tagit många felaktiga beslut på sista tiden

Beslut som innebär rivning av stall Enliden till förmån för ett skolbygge. En ny ridanläggning byggdes som kompensation, men föreningslokalen arrenderades i stället ut till en fårbonde. Efter allt high Caparall tänker nu kommunen sätta alla barn, ungdomar och hästar på bar backe genom att riva stall Enliden.

Vi som skriver våra namn här kräver att skolan byggs på annan plats, så att stallet får vara kvar!

Nu har kommunen lekt färdigt, gör om och gör allt rätt nu!

Naturen runt om stalltomten behöver få vara kvar. En skola passar inte in på denna plats! Det finns andra mycket bättre platser att bygga skolan på.

Tack för ditt stöd!

Med vänlig hälsning

Medlemmarna i Huddinge Ridklubb

 


Huddinge Ridklubb    Kontakta namninsamlingens skapare