För en samtyckeskultur i Kiruna!

dethanderhar_bild.jpgVi behöver din röst!

Våra barn måste lära sig att de har rätt till sin egen kropp och att respektera andras. Våra lärare måste få de verktyg som behövs för att kunna bedriva en genusmedveten och jämlik undervisning kring sex och samtycke. Våra chefer får aldrig utnyttja sin maktposition för sexuella handlingar. Våra arbetskamrater får aldrig främja en jargong där ”skämt” som kränker blir okej. Våra vänner, syskon, partners skolkamrater, festivalflirtar och alla de män vi har omkring oss måste prata om och skapa en samtyckeskultur. För varje person på en maktposition måste använda sin makt för förändring. Kommunfullmäktige är makten. Vi behöver din röst för att nå dem. Samtyckeskulturen måste bli den rådande i Kiruna kommun. Vi bröt tystnaden. De måste skapa samtycke. De måste stötta offer.

Skriv på du också!


Lo Antonsson Dethänderhär    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Fyll i formuläret nedan för att skriva under denna petition skapad av Lo Antonsson Dethänderhär. Namninsamlingens författare kommer se all information du anger i detta formulär.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook