Vi Stödjer Polisen Med Hårdare Försvar!

Kan det vara så att dom inte vågar ta i hårdare?
Med tanke på hur de flesta sitter sen och klagar på att Polisen gjort "fel"?
Om ALLA verkligen stod på Polisens sida i ärlighet mot brott, kanske vi alla kunde skriva på namninsamlingen på att dom ska få ta in vattenkanoner, gummikulor och tårgas och annat som gör att dom kan försvara oss just så pass som behövs för den kraft av brott som dom vill få stopp på.

Jag har skrivit till både Rikspolisen - rikspolisstyrelsen@polisen.se och Chefredaktören för Tidningen Svensk Polis om denna namninsamling och hoppas dom ser och tar till sig att Sverige har fått nog!

( Har ändrat ett felstav på "stop= stopp" pga klagomål men det var ej för att jag ej visste hur det stavades utan blev ett litet missöde, dock har jag skrivit med stora bokstäver där det ej ser ut att behövas för att markera just det ordet! )

Skriv på denna namninsamling


ELLER

Din e-postadress kommer inte att publiceras på vår webbplats. Insamlingens upphovsman kommer dock att se alla upplysningar du lämnar på detta formulär.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Facebook