Vi som vill att Susanne ska få fortsatt förtroende att driva Borgåsunds Hamncafé

Susanne Croner har under 10 års tid jobbat upp och utvecklat verksamheten på Borgåsunds Hamncafé. Hennes glöd och framåtanda behövs där.

Nu löper arrendet ut och ny upphandling kommer att ske. Susanne har lämnat en ansökan om att få fortsätta driva och utveckla sin verksamhet.

Vi som står bakom denna namninsamling är starkt kritiska till hur ledningen denna gång väljer att inte förnya arrendet (som det tidigare gjorts när det har löpt ut)

Denna gång väljer ledningen en ny process där andra intressenter kan få lämna intresse. Som vi uppfattar det ger de inte Susanne sitt fortsatta förtroende.

För oss som står bakom denna insamling så är Borgåsunds Hamncafé den underbara idyll just för att det är Susanne Croner som driver det.

Hos Susanne med personal känner sig kunderna alltid välkomna. Susanne har en energi och ett skratt som smittar. Hennes uthållighet och driv är något som varje kommun ska värna om!

Susanne ska vi vara rädda om!

Nu hjälps vi åt att stödja henne och Borgåsunds Hamncafé!

Skriv på denna namninsamling och visa att du stödjer Susanne och hennes härliga gäng, så att Borgåsunds Hamncafé kan få fortsätta utvecklas i den unika anda som Susanne besitter!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Helén Sandberg överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

kysytään!-- Large modal -->