Vi säger nej till borttagningen av portkod

Hej! 
 
Vi är hyresgäster på Campus Star i Spånga som anser att borttagningen av portkoden och övergången till att enbart förlita sig på BOXXY appen, är otroligt ogenomtänkt, ohållbart och osäkert.
 
Vi menar på att använda en mobil applikation som den enda nyckeln till våra hem är extremt riskabelt då applikationer inte är tillförlitliga, mobiler kan få slut på batteri, bli stulen eller tappas bort. Vi är redan många av oss som upplever att appen redan inte fungerar eller har buggar, så hur garanterar ni att den aldrig någonsin kommer få en bugg? Vad händer ifall vår mobil blir stulen och vi inte har en annan enhet att logga in på Boxxy med? Förväntas vi då måste köpa en ny mobil för att kunna komma in i våra hem? 
 
Eran lösning att det finns laddningsstationer utanför lägenheterna är tyvärr ingen hållbar lösning. Hur ställer ni till att era kvinnliga hyresgäster nu känner sig ännu mer otrygg att gå hem på kvällarna ifall mobilen laddar ur och man måste stå där ensam mitt i natten? Det känns otryckt att endast för att det investerats för mycket pengar på en applikation, så tvingas vi hyresgäster förhålla oss endast till den. Vad händer om laddningsstationen går sönder just då man behöver ladda? Hur lång är egentligen livstiden på en laddningskabel? 
 
Innan ni väljer att ta bort vårt ENDA alternativ som är tillförlitligt och användbart för nödsituationer så vill vi att ni ska kunna ha en öppen dialog med oss hyresgäster, då det är vi som bor här. Vi hoppas att vi kan komma till en gemensam lösning på detta problem, såsom taggar eller extra nycklar, eller genom att bara behålla portkoden. 
 
 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Jennifer Skopac kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...