Vi kräver Trygghetskameror vid Sätra Centrum torgen på båda sidorna.

 Vi har fått nog. Vi har skrivit många hundra medborgarförslag till Skärholmens stadsdelsförvaltningen angående kameraövervakning för våra och våra barns säkerhet Det finns fortfarande enormt många knarklangare som inte har respekt för människoliv och dessutom har det här enorma brottsligheten sköljt Sätra centrum bland annat brottslighet . Vi har folk som blir knivhuggna och dessutom skjuts det mitt på dagen mot oskyldiga människor.   Otryggheten är enorm. Ordningsvakterna synlighet har minskat dramatisk och detta gör att rädsla byggs på nytt av allmänheten.   Förebyggande syfte med kameror är också gör att skydda våra barn då att man i god tid ser att inte kriminella med ingen respekt för människors liv och hälsa får inte grep på barnen. Väldigt bra att förebygga i god tid. Med kamera övervakning   Vi har genom åren frågat kommunal polis en när ska vi får våra kameror utanför centrum. Dom säger först Bredäng. Bredäng har fått sina kameror. Skärholmen centrum har redan stationerade ordningsvakter och en polisstation i skärholmen centrum och dessutom mobila ordningsvakter. Vi har fått nog. Vi kräver kamera övervakning nu. Har polisen eller stadsdelsförvaltningen i Skärholmen gjort en ansökan till Integritetsskyddsmyndigheten inom dom tre åren. Vi kräver kameraövervakning utanför Sätra Centrum.

Sebastian Kallander    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Sebastian Kallander lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )