Vi kräver att Michelle inte bara får rätt utan också upprättelse för den psykiska tortyr som svenska myndigheter låtit henne genomlida!

Michelle Jansson är bara 25 år gammal. Hon är ensamstående med sonen Loke som utan problem skulle kunna sysselsätta två heltidsarbetande personer. Hennes son har Dravets syndrom, en extrem pitbullvariant av epilepsi. Varje dag kan vara hans sista. När du fantiserar om fonten på ditt barns studentmössa så fantiserar Michelle om att Loke ska leva året ut. 

Men svenska medborgare är ett utdöende släkte, vem bryr sig om dem? Vi måste bereda väg för viktigare saker såsom.... egentligen oavsett inflikat ordval därefter. 

När Sverige kunde godkänt ens assistans 20 timmar per vecka, så avböjde Sverige.
När Sverige kunde iaf låtsas bry sig, så avböjde Sverige.

Jag vill inte ha dina pengar, jag orkar inte ens torka hennes tårar längre. Jag vill bara att Sverige ska se och minnas henne. Jag vill bara att DU skriver på om du också tröttnat.... tröttnat på att våra medborgare behandlas som en påse ahlgrens bilar med bäst-före datum kring sensommaren 2009.

Skriv på för att du lessnat, skriv på för att du hört talas om Michelle. Skriv på för att du inte glömt.
För Sverige har glömt dig och mig.... Michelle är du, Michelle är jag. Michelle kan vara våra barn, en dag.

Michelle Jansson @ Facebook: https://www.facebook.com/michelle.jansson.39/videos/vb.1052781210/10213011584098289
Michelle Jansson @ Media: https://www.expressen.se/nyheter/anfallen-kan-doda-loke-4-nekas-assistans/
https://www.sydsvenskan.se/2017-08-19/varje-dag-kan-vara-fyraarige-lokes-sista


- Legenden Karim Leonardo Abbad    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling


ELLER

Din e-postadress kommer inte att publiceras på vår webbplats. Insamlingens upphovsman kommer dock att se alla upplysningar du lämnar på detta formulär.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Facebook