Vi ber Sveriges regering att agera mot dödskjutningarna.

Nyligen presenterades statisti som påvisa det vi vi redan trott. Sverige toppar listorna i Europa när det gäller dödskjutningar. Vi genomgår en kris. Men regeringen har ändå inte presenterat ett krispaket, vilket innebär att vi får resurserna som krävs för att agera. Genom detta får vi verktygen för att agera. Det räcker nu! Inga fler svenskar ska behöva mördas. I snitt mördas 60 människor i Sverige, det ska inte behöva vara dina vänner eller barn som är vid fel plats vid fel tidpunkt för att vår regering ska agera. 

Demokratin genomsyras av att staten ska värna om vår frihet. När du går på gatan och riskerar att bli mördad för att du är vid fel plats vid fel tidpunkt har staten misslyckat med detta. Vi förtjänar frihet och om vi inte får frihet bör vi ta den. Våra farföräldrar kämpade för hårt för att låta detta gå till spillo.

Skriv under för att få regeringen att agera. 


Omar El-Malli, svikenavfakta.    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Omar El-Malli, svikenavfakta. lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...