Värmeslag på Hammarby, Västerås

Att den svenska sommaren är välkommen i mångas ögon innebär inte att lika många njuter av att temperaturen inne är lika varm eller varmare än den utomhus. Att leva med konstant värme är konstaterat ohälsosamt. Att leva i byggnader där värmen sätter sig i väggarna gör att många mår riktigt dåligt av att vara inomhus, men vill inte heller vara ute.

Lägenheterna på Hammarbacksvägen, Nybyggevägen, Spantgatan och Köpingsvägen i Västerås  blir orimligt varma sommartid. Många har varit i kontakt med Västerås-kontoret på Bostjärnan angående detta, men vi får ingen respons och ingen hjälp. Det finns mycket som kan göras för att vi hyresgäster ska må bättre i våra egna hem. Persienner, fönsterfilm som stoppar värme (som vi gör på bilar), tak eller markiser på balkongerna för de som bor högst upp - det är det allra minsta.

Men Bostjärnan väljer att inte göra något alls, och rekommenderar i stället att vädra vissa tider på dygnet och hålla fönster och balkongdörrar stängda övrig tid. Vi som faktiskt bor här vet att det inte räcker för att hålla temperaturerna i lägenheterna under kontroll.

Nu är det dags att kontakta Bostjärnans kontor i Göteborg och se om de kan hjälpa oss. Skriv under här (du behöver vara boende på Hammarbacksvägen, Nybyggevägen, Spantgatan eller Köpingsvägen i Västerås) om du vill vara med och klaga högt och ljudligt på värmen.

Stort tack för DIN hjälp. Det finns inga garantier för att det faktiskt kommer att göra någon skillnad, men gör vi inget händer inte heller något.

TACK!

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Malinka Persson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...