Valår-2018 Vi vill ha valfri vård och helhetssyn på människan inom vården.

Vårdskandalerna avlöser varann. Anmälningarna till patientnämnden ökar kraftigt. Vården är i kris. 2018 är valår och Stefan Löfvén lovar 10 miljarder till att anställa 14 000 till inom vården.

Oavsett vilka som vinner valet och hur många som ny-anställs är ett säkert:

- Vården behöver FÖRÄNDRAS och FÖRBÄTTRAS och en holistisk syn på människan införas.

 • Vi vill att integrativ medicin som i bl a Tyskland och Schweiz ska ingå i vårt vårdval; det ska gå att välja om vi vill bli behandlade med skolmedicin eller få annan typ av vård.
 • Vi vill att läkare och dietister ska vara kunniga angående de senaste rönen om kost och närings-medicinens betydelse för hälsan.

 • Vill vill att det satsas på förebyggande friskvård där det satsas på välmående, inte bara frånvaron av sjukdom.

 • Vi vill reformera psykiatrin till att inrikta sig på individen, ge tillgång till psykoterapi och värdig vård utan våld eller tvång samt att överförskrivning av psykofarmaka, till vuxna, barn och äldre personer, undviks både inom psykiatrin och primärvården.

 • Vi vill att samtliga förskrivande läkare får ökad förståelse för vilka ödesdigra konsekvenser en för snabb utsättning av psykofarmaka kan få.

 • Vi vill att anställda inom vården genomgående visar respekt och hänsyn gentemot vårdtagaren.

 • Vi vill ha statlig oberoende forskning ej sponsrad av läkemedelstillverkare eller annan kommersiell verksamhet.

 • Vi vill ha ett oberoende Läkemedelsverk utan anknytning till kommersiella intressen.

 • Vi vill kunna ha rätten att bestämma själv om vi vill behandlas med konventionella preparat eller örtpreparat och därmed vill vi även stoppa trenden att förbjuda väl beprövade preparat inom homeopati- och örtmedicin.

  Tack för din påskrift! Om tillräckligt många skriver under har vi ett underlag för att gå vidare till media med detta upprop! Dela gärna och mycket! ( : 

Malin Eklöf #valfrivård #integrativmedicin #sjukdompårecept #hälsoparadigmet #psykiatriskiftet #valå    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook