Utöka skolsjuts för barn i Behov i Österåker

I österåkers kommun är det i nuläget ca 40 barn som går skola utanför kommungränsen med behov. Kommunen nekar dessa skolkskjuts då det anses att man kan "Möta behovet på hemmaplan". 

Föräldrar kan inte börja arbetsträna som många gånger blivit utbrända i sin kamp mot skola och kommun, samtidigt som dom har en ansträngd hemmasituation.

Österåkers kommun anser att det är "Ekonomiskt svårt" att bevilja skolskjuts. Jag anser att kostnaden för alla insatser som förlängs pga att inte bevilja skolksjutsen blir högre! För att inte tala om lidande!

Sedan 2015 har inget nytt ärende i österåkers kommun beviljats. Motion väcktes 2016 för att utöka skolskjutsen, men den ansåg vara besvarad då man "redan erbjöd detta".  Medborgarförslag har sktivits av underteckand, men även denna bedöms som besvarad och att skolskjuts redan erbjuds..

Skriv under om du vill se att barnen ska få en fungerande skolgång genom beviljad skolskjuts trots funktionsvariationer!

MVH Johan Agge NPF Gruppen i Österåker (Politikst Obundet anhörignätverk)

NPF Gruppen Österåker på Facebook

http://www.npfgruppenosteraker.se

johan.agge@gmail.com

Maila vid frågor22688642_10155231090416731_8938190167668153628_n.jpg


Johan Agge NPF gruppen i Österåker    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Johan Agge NPF gruppen i Österåker överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook