Upprättelse för sjuårige Leon. Som dog till följd av en inkompetent sjukvård.

Sju-årige pojken Leon dog hemma framför ögonen på sin egen familj. Som en konsekvens av en inkompetent sjukvård med horribel felbehandling som följd

Denna fruktansvärda händelse ska inte sopas under mattan av ännu en gravt korrumperad S-ledd landstingskår. 

Leon skickades hem inte en utan två gånger(!) från Gävle akutmottagning. Detta trots uppvisande av svåra och allvarliga smärtor i buken samt andra symptom som, skulle det visa sig, var tarmvred.

Diagnosen som kvacksalvarna på sjukhuset gav var bland annat "urinvägsinfektion". Gävle sjukhus har blod på sina händer och denna gång ska de ansvariga INTE komma undan.

Jag kräver att det startas en oberoende utredning av det inträffade. Oberoende! Inte en S-ledd ryggdunkarkompis- och pinsam internutredning. Nu ska fähundarna som indirekt orskakat gossens fruktansvärda död väck.

Framför allt ska Hälso- och sjukvårdsnämndens ordförande Jan Lahenkorva (S), avkrävas ansvar och - i bästa fall - åtalas för vållande till annans död.

Nu får det banne mig räcka! Leon och Leons familj måste få upprättelse.

När - inte om - insamlingen nått upp till 500 namn, kommer jag personligen skicka den till de "ansvariga" vid region Gävleborg. Om jag så ska gå hela vägen från Stockholm.

Det är det minsta jag kan göra för gossen. En levnadsglad liten kille, som såg fram emot att få börja första klass till hösten. Nu blir det inte så. Leon är död. Leon blev endast sju år gammal...

NU RÄCKER DET!!!

//Jan Sundstedt

Länk (läses på egen risk - hjärtskärande): https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/oW4QVB/sjuaringen-dog-efter-att-han-skickades-hem-plagades

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Jan Sundstedt lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...