Uppmaning om hjälp för evakuering från Gazaremsan .

Ämne: Uppmaning om hjälp för evakuering från Gazaremsan : 

Högt ärade mottagare,

Vi vänder oss till er, som svenska bosatta i Gazaremsan som befinner oss i en akut och farlig situation. Vi  registrerade oss för att resa från Gazaremsan i hösten . Tyvärr har vi och våra barn  fastnat i Gazaremsan och våra omständigheter är ytterst svåra.

Dagligen befinner vi oss i direkt fara för våra liv. Vi har flytt från norra Gaza till centrala Gaza, där vi för närvarande befinner oss i klostret Al-Balah. Trots detta är situationen farlig och osäker överallt omkring oss.

Vi är i desperat behov av hjälp och evakuering till en säker plats där vi kan återuppta våra liv utan ständiga hot och rädslor. Vår nuvarande situation är ohållbar och vi vädjar till Er för ert stöd och ingripande.

Vi ber Er att vänligen ta upp vår situation och vidta lämpliga åtgärder för att hjälpa oss och andra som befinner sig i liknande omständigheter. Er snabba reaktion och bistånd skulle vara av oerhörd betydelse för oss och våra familjer.

 

Tack så mycket för Er uppmärksamhet och förhoppningsvis för ert engagemang för att hjälpa oss i denna svåra tid.

 

  • Med vänliga hälsningar 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Rawad Aljshy lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...