UNICEF Sverige bakom Balkan!

Balkanländerna är återigen drabbade av en katastrof, denna gången handlar det om en naturkatastrof. Under 3 dagar föll samma mängd regn som det i vanliga fall brukar falla under loppet av 3 månader. Människor har fått fly sina hem, och många av dessa som har fått fly, har inget att komma tillbaka till, då vattenmassorna förstört deras hem. Folk har ingenstans att bo, och mat är något som är svårt att få tag på. Därför behöver människor där nere all hjälp de kan få från oss i utlandet.

Vi i utlandet behöver all stöd från olika organisationer vi kan få, för att på så sätt kunna bidra med en hjälpande hand, på bästa möjliga sätt. Vi försöker därför vända oss till UNICEF Sverige för att få deras hjälp. Och för detta behöver vi MINST 5000 underskrifter, för att verkligen bevisa att våra länder i behov och att deras organisation hade varit till enorm hjälp.

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT.
LÄS NEDAN!

Namninsamlingen är här för att visa till UNICEF att det inte bara är jag som vill att de engagerar sig och ger en hjälpande hand. Det betyder alltså INTE att efter 5000 underskrifter så kommer UNICEF ge sig in i Balkan och börja hjälpa folket. UNICEF kräver aldrig påskrifter detta är mer för att visa att vi tror på dem och att de har en stor påverkan! :) Detta är ett underlag/bevis på att det finns över 6000 individer runtom i världen som tycker att UNICEF borde hoppa in!
Därav att jag kontaktat tidningar ihopp om att de ställer sig bakom oss och stöttar oss!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

 

Balkan je ponovo pogodjen novom katastrofom. Ovaj put se radi o prirodnim nepogodama. U roku od samo tri dana pala je tolika kolicina kise sto u normalnim uslovima padne u toku tri mjeseca. Ljudi se primorani da bjeze ostavljajuci sve, medjutim znajuci da nemaju gdje da se vrate jer je voda sve unistila.

Narod nema gdje da zivi, nema hrane. Zbog toga im je potrebna nasa pomoc iz inostranstva. Mi iz inostranstva trebamo pruziti svu pomoc od svih razlicitih organizacija da bi na najbolji moguci nacin mogli pomoci tom narodu.

Zato ja pokusavam da se obratim UNICEFu u Svedskoj da dobijem njihovu pomoc. I zbog toga treba da sakupim najmanje 5000 potpisa, da bi stvarno (svi zajedno dokazali) da nase zemlje trebaju njihovu pomoc.

Niko sam ne moze uraditi sve, ali svi zajedno mozemo uraditi puno.

Veliki pozdrav za sve vas i nadam se vasem odazivu (potpisu).

Hvala.