TV4: Visa "Lilya 4-ever" på bästa sändningstid

lilya.jpg

Än en gång har ett brott mot lagen om förbud mot köp av sexuella tjänster tagit plats i massmedia, och åter är det förövaren som får prata ut, dra på sig offerkoftan och i lugn och ro dela med sig av sina tankar och känslor i TV.

Vi menar att det är hög tid att byta fokus. Att öka förståelsen för vad handeln med sexuella tjänster innebär för de utsatta är viktigt och brådskande, att än en gång ge förövaren all mediaplats är ett motbjudande steg i fel riktning.

Men en både talande och gripande skildring ur offrets perspektiv är Lukas Moodyssons film "Lilya 4-ever" från 2002. Om TV4 vill visa engagemang i denna fråga är ett steg i rätt riktning att visa denna film.

Därför kräver vi att TV4 snarast möjligt visar "Lilya 4-ever" på bästa sändningstid. Denna namninsamling kommer att lämnas till TV4's ledning.

Information om filmen på IMDb: https://www.imdb.com/title/tt0300140/

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Måns Kämpe överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook