Vi vill ha en tredje säsong av serien 30 grader i februari

Jag, som många av er, blev hängande vid kanten av min stol när vår älskade serie avslutade sin andra säsong med en intensiv cliffhanger. Vi blev lovade en tredje säsong att svara på alla brännande frågor som lämnades obesvarade. SVT beslutade sig dock emot det och vi är kvar i spänning.

I flera år nu har fans över hela världen längtat efter en fortsättning på denna fängslande historia. Det här handlar inte bara om underhållning; det handlar om nedläggning och tillfredsställelse för miljontals tittare som har investerat sin tid och sina känslor i den här serien.

Vi tror att om vi förenar våra röster genom denna namninsamling, kan streamingjättar som Netflix, HBO eller Prime överväga att ta upp serien för en tredje säsong i samarbete med det ursprungliga produktionsbolaget.

Låt oss visa dessa företag hur stor efterfrågan det finns på ytterligare en säsong! Låt oss bevisa för dem att vår älskade serie förtjänar att fortsätta! Det här är mer än bara ett TV-program; det är en historia som har berört hjärtan globalt och förtjänar ett slut som passar dess briljans.

Skriv under denna namninsamling idag för att kräva rättvisa för vår favoritserie. Låt oss ta tillbaka karaktärerna vi älskar och fortsätta deras resa!

 

30degrees-f.jpeg


Ägaren Lisa för facebook sidan ”30 grader i februari (30 degrees in february)    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Ägaren Lisa för facebook sidan ”30 grader i februari (30 degrees in february) kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...