Tennisbana o badmintonbana 3 Bredstorp

Hej, 

Vi i Tranås badmintobklubb och tennisklubb i Tranås är emot att man ska göra verklighet av att förstöra tennisbana 3 på Bredstorp IP. Tennisbanan innehåller 4 badmintonbanor och de används mest vid kvällar och vid tävlingar för klubbarna. 

Nu har kultur och fritid ett förslag att utreda om bana 3 kan göras om till 8 boulebanor.

Detta förslag gör att badminton och tennisklubben får skära ner på sin verksamhet och omöjliggör att ha större arrangemang som tex ett SM. Ungdomsverksamhet bedriver båda klubbarna men bouleallinasen i Tranås har ingen sådan verksamhet. 

Vi tycker att det är kapitalförstörning genom att förstöra en sådan fin hall. Nu ställer Tranås kommun två cerksamheter mot varandra.

Bouleklubben i Tranås har fått flera chanser på olika ytor i Tranås eller i närområdet utan att nappa på det.

Vi vill göra en namninsamling inför det öppna mötet den 16 november och lämna över en namninsamling för dem som är emot detta förslag.

Mvh Jesper Lundberg

Tranås badmintonklubb.


Tranås badmintonklubb    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Tranås badmintonklubb överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook