STULENBEBIS.SE: Lämna tillbaka Leonore, Trollhättan stad!

Hej, 

Den 10 januari i år blev jag överfallen i mitt hem av socialassistenter från Trollhättan stad som kommer och stjäl min nyfödda dotter Leonore 6 dagar gammal från mig. 

Jag har aldrig tidigare varit i kontakt med Trollhättan stad eller dessa socialassistenter. Jag vet heller ingenting om att de ska komma till mig och är helt oförberedd på detta. 

Jag har inte träffat min dotter sedan de kidnappade henne för snart 8 månader sedan och de gömmer henne för mig och de skickar inga bilder på henne. 

Det finns inga skäl för detta. Det enda som finns är socialassistenters lögner.

Den här namninsamlingen kommer lämnas till socialminister Lena Hallengren för att göra henne uppmärksam på att sådant här sker i Sverige och att något behöver göras för att det inte ska hända igen.  

Sverige säger sig stå upp för mänskliga rättigheter. Ingen människorättsorganisation i världen skulle skriva under på detta.

Sådant här maktmissbruk av offentligt anställda kan inte tolereras. 

Läs mer på www.stulenbebis.se.  

 

Med vänlig hälsning,

Anna 

 

 

 

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Anna överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook