STUDENT BOLLERUP 2022!!

DDF78B5A-489E-4E67-A04C-1AEFC9383D11.jpegBollerup har lagt vår student den 17 juni 2022, otroligt många jobbmöjligheter faller bort så sent på sommaren, vi förlorar också chansen att säga hejdå till våra ettor och tvåor som slutar innan oss.

Beslutet om en så sen student har tagits helt utan att diskutera med varken lärare eller elever, skolledningen har utan att låta andras åsikter bli hörda bestämt detta. Beslutet har inte heller någon grund i covid-19 situationen.

Bollerup har alltid sagt att en tidig student leder till jobb, vad hände med det?

Vi vill ha en studentvecka som involverar alla! En tidig student som ger möjligheter till jobb och ett glatt hejdå till våra ettor och tvåor! Studentveckan med alla Bollerups elever är allt man sett framemot när man suttit hemma på distans större delen av gymnasietiden, låt inte skolan ta den ifrån oss! 

SKRIV UNDER FÖR ATT GE OSS DEN STUDENTEN VI ALLA HAR LÄNGTAT EFTER! 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att BOLLERUP 19-22 lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...