Stoppa Statementfestivalen i Göteborg där män inte är välkomna

Emma Knyckare har startat en festival, Statementfestivalen, som kommer att hållas i Göteborg 31 augusti – 1 september 2018.

Som de beskriver på sin hemsida: ”Festivalen är landets första stora musikfestival som är fri från cis-män – både bland besökarna och artisterna, och det är en tydlig markering mot de sexuella övergreppen i vårt samhälle.” Män är alltså inte välkomna vilket är en enorm diskriminering.

Vidare skriver de: ” ”Vad tror ni om att vi styr ihop en asfet festival dit bara icke män är välkomna som vi kör tills ALLA män har lärt sig hur en beter sig?” En generalisering som antyder alla män ägnar sig åt sexuella trakasserier och vet inte hur man beter sig.

Namninsamlingen kommer att lämnas till diskrimineringsombudsmannen som protest mot festivalen. Förhoppningsvis lyckas vi stoppa den innan det är försent. 

 

De beskriver att en CIS-man är: "En person som identifierar sig med det vid födseln tilldelade könet, i detta fall manligt kön. För en cis-man hänger hans kropp, juridiska kön och könsidentitet ihop enligt normen."

Mer info finns på: 

www.statementfestival.se

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Afsaneh Vahdat lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )