Stoppa Nedläggningen av fritidshemmet i Baggetorp

Baggetorpsbor! Nu måste vi jobba ihop för vår bygd. En eventuell nedläggning av fritidshemmet berör absolut att barnfamiljer på orten, men likväl alla boende här. Baggetorp har de senaste åren fått ett uppsving och flertalet familjer har flyttat hit. Dessutom visar fler och fler intresserade för orten och marknadsvärdet för husen har ökat avsevärt.
Baggetorp ligger fint, nära till skog, mark och vatten.
Det är bra kommunikation både till Vingåker och Katrineholm.
Vi behöver och vill ha en fortsatt levande hembygd öppen för alla. Vi måste visa att vi vill att landsbygden ska leva. Vi måste slåss för vår bygd och se till att politikerna ska utveckla landsbygden, inte avveckla den. En Nedläggning av fritidsverksamhet på orten, ökar risken för utflytt.
Ett självklart problem som kommer med avfolkning av landsbygden blir den stora grupp äldre som blir kvar medan de yngre flyttar till stadsregionerna. Husen, och tomterna minskar i värde, som påverkar varje individ.
Vi vill kunna locka hit fler familjer, men om servicen för oss med tas bort, blir detta svårt.

Skriv på, visa att du som Baggetorpsbo misstycker denna nedläggning.kläder.jpg


Jessica Bergstrand    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Jessica Bergstrand överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook