Stoppa nedläggningen av Biblioteket på Österäng!

Kultur- och fritidsnämnden i Kristianstad föreslås vid sitt sammanträde den 10 december att lägga ner Biblioteket på Österäng, ett bostadsområde med över 2000 invånare. Besparingen som åstadkommes genom förslaget är 120 000 kr i en kommunbudget på över 5 miljarder kronor. Biblioteket användes av bl a äldre på området samt barnfamiljer och människor som kommit hit från andra länder. Biblioteket är också skolbibliotek för Antonskolan. Till biblioteket kommer man för att låna böcker, läsa tidningar, låna kopiator och dator, delta i bokcirkel, sagoläsning (också på arabiska) eller bara botanisera bland alla böcker som finns på hyllorna. Biblioteket är en frizon för läsning, för inhämtning av kunskap och för bildning. STOPPA NEDLÄGGNINGEN!


S-föreningen (S)samverkan/Jan Lindelöf, ordförande    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att S-föreningen (S)samverkan/Jan Lindelöf, ordförande överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...