Stoppa nedläggning av Norrskogs sågverk i Östavall

Vi protesterar till Norrskogs planer att lämna Östavall.
Vi kräver att Norrskog tar tillbaka nedläggningsbeslutet, eller så ska Norrskog underlätta för någon annan aktör att ta över anläggningen.

 

Vi skulle vilja påminna styrelsen att det finns ett samhällsansvar. Hela Östavall med dess invånare har vigt sitt liv att hjälpa er, i 70 är har de kämpa för er, serva er. Man har investerat i hus för att vara nära sin arbetsplats, man har skapat ett helt samhället runt sågverket.

 

Nu svarar ni dessa människor genom att vända människorna och samhället ryggen. Kvar står nu människor med hus som inte går att sälja, ett samhälle som tar i från sin livskraft.


2018 gick Skogsägarna Norrskog med 35 miljoner i förlust, men sågverksamheten gick 37 miljoner i vinst, att då lägga ner delar av Norrskogs sågverksamhet tyder på att något är rejält fel, men den finns inte i sågverksamheten.

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Leif Edh överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook