Stoppa Milena Geivandov att kränka människor inom Sverige.

Hej! 

Mitt namn är Jana Jannlund och jag samlar in era underskrift för att Polisen ska veta hur många människor inom Sverige och Norden blev drabbade av Milena Geivandov. 

Allt började ungefär under december 2017 där Milena under ett fejk profil lade upp bild på mina barn och kallade mig för pedofil. Eftersom då jag precis födde min dotter så tänkte jag inte mycket på detta (det finns elak folk på nätet varför ska man bryr sig) ,endå det var elak sagt och gjort . 

Sen den 31 januari 2019 Milena under en annan fejk profil lade upp en bild med många kvinnor , en av de var jag med min barn på bilden , och kallade oss för hennes älskarinor . 

Jag gick till polisen i hopp av hjälp att de skulle straffa människa som sprider bilder på folk, även skapar fejk profiler av andra människor vilket är identitet stöld , säger att människor är narkomaner,pedofiler, horor osv . 

Men istället blev min ärende avslutad pga. brist på bevis .

Jag forstår att polisen har inte tid för att kolla genom ip adressen på alla dessa fejk profiler men någon måste ju stoppa henne. 

Just nu Milena går i profiler gillar människors bilder,inlägg, skriver elaka kommentarer under inlägg osv. 

Jag lider av adhd och Milena skrev till mig massor av elaka grejer , en av de var '' för de som är utvecklingstörda'' tänk hur det gör ont i mitt hjärta. 

Jag tänker gå till polisen den 15 juli och överklaga beslutet samt befoga nya elaka grejer som hon skrev till mig privat, jag hoppas att alla ni som blev drabbade precis som jag kommer att skriva under min petition för att jag ska kunna bevisa till polisen att något måste göras .

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Jana Jannlund överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook