Stoppa massaker av hazarer

Det har gått 20 dager nu att talibaner okuperar, plundrar och dödar distrikt efter distrikt, by efter by och barn som vuxna.

Nato med USA i spetsen har skrivit under ett fredsavtal med Afghanistans regering och enlig det,

1. Regeringen och Nato är skyldiga att försvara civila, upprätthålla ordning och reda i samhället och bidra till utveckling.

2. Tillgodose minoriteternas rättigheter och försäkra deras säkerhet och rättighet i Afghanistan.

3. Bekämpa terrorister och skapa fred i landet.etc 

under de senaste åren och specifik senaste dagarna har regeringen i Afghanistan inte bara brutit sitt löfte att skydda minoritets gruppen Hazara, utan har sett till att skada dem.

det har gått 20 dagar att talibaner är stark på frammarsch och skapar farhågor och använd våld mot civila hazarer, regeringen i Afghanistan först stämplat kriget som inbördeskrig mellan två folkgrupp eller två grupper och det trots att talibaner i ett offentlig uttalande har påståt att de ligger bakom och erövrar by efter by.

efter kritik från olika håll ändrade regeringen sitt uttalande och kallade kriget som terrorist attack.

bara några få flygplan skickades på plats för att minska kritiken, men det var bara kortvarig och effektlös.

unga initiativtagare kom ut mitt i natten och demonstrerade framför perisedrntpalatsen och bad om rättvisa.

Ashraf Ghani lovade demonstranterna att regeringen kommer att skicka militären till områden för att Bekämpa talibaner, men efter 3 dagar så har man inte uppmärksammat några militärer i krigszoner, utan de väntar i Ghazni för order från högre befäl.

vi vill att USA och Nato följer sitt löfte genom att skydda oskyldiga civila hazarer, då har vi tappat hoppet om den afghanska regeringen. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Ehsan Yosefi lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )