Stoppa live strip klubb i särna

Vi vill precis som på Öland inte ha denna verksamhet i Särna

Stäng den innan den hinner att få fäste.

-"Förra sommaren deklarerade Dragan Bratic självsäkert att han skulle öppna strippklubb i Skogsby. "Mina strippklubbar kommer bli lika vanliga som McDonalds", sade han till Barometern. I mitten av juni öppnade följaktligen Café Absolut Nöje i Skogsby.
Men strippsatsningen skulle inte bli långvarig. För tre veckor sedan hörde Dragan Bratic av sig till polisen.
– Han ringde till vår jurist och meddelade att han lägger ned strippbiten, säger Kalmarpolisens informationschef Ulf Karlsson.
I december besökte två reportrar från Barometern strippklubben. För reportrarna berättade en av stripporna att det skulle kosta 10 000 kronor för en natt på ett hotell i Kalmar. Med anledning av uppgifterna öppnade polisen en förundersökning gentemot Dragan Bratic om koppleri. Han misstänktes även för brott mot ordningslagen eftersom klubben höll öppet längre på nätterna än vad som var tillåtet. Det fanns också en utredning om brott mot lagen om kameraövervakning gällande de övervakningskameror som enligt Dragan Bratic fanns i lokalerna.
Polisen har nu lagt ned utredningen om brott mot ordningslagen. Däremot är förundersökningarna om koppleri, samt den om brott mot lagen om kameraövervakning, fortfarande öppna. Men längre än så kommer det troligtvis inte att gå.
– Han var aldrig uppsatt som skäligen misstänkt. Om det inte längre förekommer någon verksamhet, blir det svårare att utreda. Sedan handlar det om hur man vill fördela resurserna, säger Ulf Karlsson.
Dragan Bratic vill inte berätta om sitt beslut att stänga strippklubben i Skogsby för Barometern.
– Det är mitt problem och jag vill inte tala med er om det, säger han"

Reporter

Jonatan Holgersson