Stoppa det planerade bygget av höghus vid Amaryllisparken!

Skärmavbild_2021-02-06_kl._18_.30_.11_.png


Vi i Lindalen kräver att planerna på bygget av ett höghus vid Amaryllisparken, mitt i ett villaområde inte skall få genomföras!

Den dialog och de detaljplaner rörande det tänkta bygget som Tyresö kommun påstår att vi i Lindalen fått ta del av stämmer inte. Så sent som årsskiftet 2017-2018 kontrollerades vad som var tänkt för området, då fanns inga planer på att bygga.

Parken fyller sin funktion för både boulspelare, hundägare och barnen i område och bör därför bevaras. Vad man istället skulle kunna nyttja parken till är till exempel en plats för utegym, lekpark som inte finns i dagsläget för Lindalens barn, hundrastgård etc.

Vi som valt att bosätta oss i Lindalen har valt att bo i villa av den anledningen att vi vill ha ett lugnt och tryggt område med småskalighet och mindre trafikerade vägar för barnens skull, därför motsätter vi oss bygget av 3-6 våningars höghus mitt i ett villaområde! 

Vi i Tyresö anser att Tyresö kommun expanderat på ett ohälsosamt sätt - flertalet bostäder har byggts men efterfrågan på dessa bostäder är inte tillräckligt stort i kommunen och därför behöver inte kommunen ytterligare byggen på höjden.

Det är dags att Tyresös politiker börjar lyssna på kommunens invånare!

 

Klicka här för att läsa om den gällande detaljplan för området, senast uppdaterad på Tyresö kommuns hemsida 5 mars 2018, planen gör det möjligt att bebygga området med kedjehus, inte höghus!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Denise Persson överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...