Stoppa beslut om förändring av antagningsdagarna

Samtliga i socialpedagogsutbildningen åk 1 (2022) fick ons 6/12 besked om att rektorn har beslutat om att stänga ner antagningsdagarna. De kommer ersätta den med att enbart gå på personligt brev samt cv vid urvalet, sedan kommer lärare att intervjua de som ev blir antagna.

Vi som bedriver projektet "antagningsdagarna" förlorar därmed hela vårt projekt och ska enbart genomföra en rundvandring på skolan. Vi går emot detta, men beslutet är taget. Dock vill vi i socped 1 framföra våra åsikter och tankar kring hur detta beslut påverkar hela utbildningen, skolans rykte samt kursplanen och lärandemålens uppbyggnad. I hopp om att stoppa detta beslut.

Antagningsdagen har trots allt varit, och är uppskattad sedan starten av Önnestad folkhögskola. Vi vill höra om du vill vara med och bidra till att framföra vårt missnöje genom en namninsamlig, ju fler vi är ju mer hoppas vi att de tar till sig i hur detta beslut påverkar skolan och utbildningens utformning. Skriv ditt namn nedan om du vill vara med och bidra.

Tack från alla oss på socialpedagogutbildningen åk 1.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Louise Olsson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...