Stödj oss i kampen om att behålla Ängsmons fritidsgård

DAC7EE1E-75B4-46BB-B04A-01475BFA2A15.jpegHej! Efterfrågan på en namninsamling har varit stor & nu är den äntligen här, tack för tipset. Vill tillägga att det står ”E-postadresser och telefonnummer visas bara för namninsamlingens grundare” så att ni vet.

LÄS!!! 

Östersunds kommun vill lägga ned Ängsmons fritidsgård för att spara in pengar och samtidigt satsa på en mobil lösning, det här kommer som en chock för våra ungdomar och oss anställda. Istället för att putta undan benen på våra ungdomar ska vi satsa på dem och jag hoppas att den här namninsamlingen hjälper oss att öppna upp ögonen på våra politiker!

Ängsmons fritidsgården täcker så pass stora yttre ytor som hela Ope, Torvalla och ända in mot sporthallen och nu vill man för andra gången försöka stänga igen den. Snälla hjälp oss i kampen om att få behålla fritidsgården genom att skriva under med ditt namn och kom gärna på besök hos oss när vi öppnar upp för våra ungdomar nu på lördag 20/7-19 15:00


Tim - Ängsmons fritidsgård    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Tim - Ängsmons fritidsgård överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook