Stöd våra fattiga Pensionärer i deras kamp!

HEJ ALLA SVERIGES PENSIONÄRER OCH BLIVANDE PENSIONÄRER OCH ALLA ANDRA SOM VILL SE EN REJÄL FÖRÄNDRING OCH HÖJNING AV PENSIONERNA!
 
Vi är Facebook gruppen PENSIONÄRER I GULA VÄSTAR som startades den 15 februari 2019. Just nu är vi dryga 5390 medlemmar. Våra medlemmar finns i hela Sverige och vi kämpar för RÄTTVISA och för HÖJDA pensioner.  Vårt bud till regeringen är att vi vill ha minst 16000:-/månad. Skattat och klart.
 
Vi anser också att Regeringens Pensionsgrupp borde GRANSKAS riktigt ORDENTLIGT. Vad gör de där? Varför har vi folket ingen insyn i den gruppen? 
 
När Pensionärer i Gula Västar startades så var syftet att vi skulle skriva en massa brev som med jämna mellanrum skulle skickas till de styrande här i landet. 
 
Från februari till nu, har vi skickat tusentals brev till regeringen, till de olika utskotten i riksdagen, till vår statsminister och till de olika regeringspartierna. Förvisso har vi fått en hel del svar men det säger inte så mycket och det verkar inte som om de vill bry sig om oss. Vi är satta på undantag.
 
Vi kommer nu också att anordna en FYSISK DEMONSTRATION ONSDAGEN 25 SEPTEMBER kl 14:00 i Stockholm där vi uppvaktar regering, riksdag och de olika riksdagspartierna. se vår affisher!
 
Så res med oss till Stockholm med VÅR BUSS ELLER SAMÅK med folk från samma ort. Vi ordnat med värdar som tar emot. Se samåknings Evenemang på vår FB-sida samt all övriga information i gruppen PENSIONÄRER I GULA VÄSTAR på FB. 
 
MILJÖPARTIET har bjudit in representanter för PENSIONÄRER I GULA VÄSTAR till samtal den 25 september 2019 i Stockholm, då kommer också vår DEMONSTRATIONEN att ske och NAMNINSAMLINGEN ska överlämnas till våra politiker, SKRIV UNDER för höjd pension du med!  
 
Vi gör samtidigt en insamling för att kunna BEKOSTA  långfärdsbussarna à ca 35.000:- för att vi ska kunna TA OSS till Stockholm från olika delar av landet.  
 
Vi är en ideell organisation som således har sina medlemmar via Facebook. Länken finns här: https://m.facebook.com/groups/558588297979255/?fref=gc&dti=451419541679892&hc_location=ufi    
 
Ju fler vi är som HÖJER VÅRA RÖSTER desto starkare blir vi och desto starkare hörs och syns vi. 
 
KOM MED DU OCKSÅ! SKRIV UNDER VÅR NAMNINSAMLING! ALLA SKA HA EN PENSION SOM GÅR ATT LEVA PÅ!
 
Oavsettt om Du REDAN är pensionär, SNART blir pensionär eller FORTFARANDE är i arbetslivet. Alla är lika VÄLKOMNA.
 
Vi är ca 2,1 miljoner pensionärer här i landet. När alla går samman kan ingen bortse från oss!
Tillsammans blir vi STARKA och tillsammans blir vi OSLAGBARA! 
Dela denna länken med dina vänner!
 
 
Välkommen till Pensionärer i Gula Västar. 
Dan Glimmerås och Elisabet Fyhr
68876297_2802638093096893_6270753815251648512_n1.jpg

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Carin Thorén överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook