Stöd oss i kampen att få behålla nattis i Arvidsjaur

vi föräldrar i Arvidsjaur får varje år höra att nattis hotas att läggas ned, detta för att budgeten ej håller och för att ob dagis ej är lagstadgat. Senaste beslutet som är taget av BUN(utan att gå via Kommunfullmäktige) är att nattis verksamheten ska vara öppet mellan kl 17-22 vardagar samt vart tredje helg. Detta innebär att vi tex måste hämta hem våra småbarn efter jobbet kl 21, och i många fall ska då barnet upp tidigt dagen därpå för att åka till dagis tex stiga upp 05.30. Många av oss som har barnen på nattis jobbar varannan helg, och det blir då omöjligt för oss att jobba helger och obekväm arbetstid. Följden av detta beslut blir att vi måste säga upp oss och eventuellt flytta. Vilket drabbar hela kommunen på många sätt och vis. En del av oss jobbar till kl 23, och det blir ju också ett problem. 

Ett nytt förlag ska nu upp till KF den 25/2, där vi har haft möjligheten att påverka utifrån hur våra scheman är. Vi vet ej om detta förslag kommer att gå igenom, och inte heller exakt hur det förslaget ser ut, men vi vet att det är till det bättre ialf. Vi vill nu be våra medmänniskor i denna kommun(även andra som vill) att skriva under på detta så vi kan lägga fram detta till politiker så dem ser att det är fler än bara vi föräldrar som vill ha kvar denna underbara verksamhet. Varför ska vi backa i utvecklingen och göra det omöjligt för vissa att ha ett jobb?! 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Lina Lundqvist lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...