Stöd Kimia och hennes familj kamp för att få uppehållstillstånd

Kimia Gheisaripourshehni kom till Sverige 2013 tillsammans med hennes familj. Familjen har fått leva i ovisshet och orättvisa i 7 år, utan bidrag eller möjlighet att försörja sig. Anledningen till varför familjen flyttade till Sverige var för att Iran är ett diktaturellt land och föräldrarna vill att barnen ska få leva i ett fritt land med egna viljor samt möjligheter. Kimia har gått klart skolan, tagit examen i sin gymnasieutbildning och mamman jobbar.

Kimias lillebror Yahya är hörselskadad och fick inte samma hjälp i Iran som han får här i Sverige. Trots detta har familjen alltid ett leende på läpparna, ställer alltid upp för folk runtomkring. 

Därför vill vi göra vad vi kan för denna fantastiska familj som redan ÄR en del av det svenska samhället att få uppehållstillstånd. Tillsammans med er och våran namninsamling vill vi visa vårt stöd.

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Matilda Rosell överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook