Stärk svensk humanitet. Besluta genast om amnesti för ensamkommande

Flyktingamnesti för ensamkommande

En majoritet av de ensamkommande, som sökte skydd i Sverige som barn för flera år sedan, har sitt ursprung i krigets Afghanistan, ett av världens bevisligen farligaste länder. 

Många av de ensamkommande har redan som barn flytt från krig och förföljelse. Sedan flera år tillbaka utsätts dessa unga krigsflyktingar för en rad statliga övergrepp i ett av mottagarländerna. Det landet är Sverige.

Högljudda, främlingsfientliga hatkörer påverkar vårt sunda förnuft och känsla för rättvisa. I strid mot vetenskapliga fakta svänger sig ängsliga personer, till och med från högsta politiska ort, med hemmagjorda och avhumaniserande begrepp kring de ensamkommande.

Men nu är det nog. Vi pratar om människor. Vi pratar om familjemedlemmar, skolelever, idrottskamrater, grannar och församlingsmedlemmar. Och nu är det riksdagsledamöterna som har de ungas liv och framtid i sina händer!

Slut upp bakom kravet på permanenta uppehållstillstånd för Sveriges ensamkommande ungdomar, i likhet med Henry Ascher, KG Hammae, Suzanne Osten mfl.l (GP 20/7)samt de tidigare ministrarna Hans Blix (L), Jan Eliasson (S) och Alf Svensson (KD) i DN Debatt lördagen den 5 juli 2020.

Skriv under Pensionärsupprorets namninsamling för amnesti för ensamkommande att överlämnas till riksdagen den 10 augusti 2020!

 


Eva Mjönes och Ann Modin Pensionärsupproret för en human migrationspolitik    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Eva Mjönes och Ann Modin Pensionärsupproret för en human migrationspolitik överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook