STÄNG INTE ÅKERBO!!

Ännu en gång ska kommunpolitiker fatta ett uselt beslut med ekonomiska incitament som drabbar våra barns uppväxt och trygghet! 

På onsdag 21/2 träffas barn- och familjenämnden i Eslöv för att klubba igenom ett beslut om att stänga förskolan Åkerbo och det ska ske redan i augusti 2024. Detta för att kommunen gjort en felberäkning och inte kan fylla sina platser på de stora förskolorna. Förskolan Åkerbo är en av de sista mindre förskolorna i Eslöv med plats för 35 barn och det har varit ett högt söktryck på förskolan i många år vilket indikerar det vi föräldrar som har vår barn på förskolan redan vet: att det är en helt fantastisk förskola med engagerd personal som ser och hör barnen varje dag. 

Detta är skandal! Var med och skriv på namninsamlingen och protestera mot kommunpolitikernas vårdslösa beslut att stänga ner en extremt välfungerande förskola (som dessutom vunnit pris!!) med ekonomiska incitament. 

 

SMÅ FÖRSKOLOR GER STORA TRYGGA BARN!

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Martina Kjellman lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...