#SSOLYSSNA

B91EDFD5-C579-4164-9C89-4EC1DEE01721.png

Denna namninsamling är för dig som känner att onlinespelet Star Stable Online inte är en trygg miljö för barn, unga vuxna och vuxna att vistas på. 

Under en längre tid har spelare av onlinespelet Star Stable Online (SSO) känt av att moderationen av spelets chatt ej uppfyller de krav som utvecklarna har utlovat. 
Det förekommer mobbing, prat om våld, droger, hatbrott och kränkningar - för att bara nämna ett fåtal. 
Spelets utvecklare har möts av stadig kritik från sitt community under en lång tid, och trots uttalanden om säkerheten på internet och löften om trygghet på plattformen så har inte förtroendet ökat, utan snarare sänkts. 
Denna insamling av namn är ett sätt att påvisa spelarnas missnöje, men också starka rop på hjälp då det inte känns som att redaktionen tar det på allvar. 
Barn har råkat illa ut på plattformen vid flera tillfällen, och då spelet vänder sig till yngre barn så är det extremt viktigt att det är en trygg och fridfull plats att vistas på. 

Namninsamlingen är inte i syfte av att kasta skit, utan för att få skaparnas uppmärksamhet. 
Många spelare har länge önskat ökad aktivitet från aktiva moderatorer som kan kontrollera chatterna och som på plats kan korrigera eventuella brott mot de villkoren alla spelare måste godkänna innan de tillåts tillgång på plattformen. 

Jag hoppas att vi genom denna namninsamling kan få god respons och feedback, tillsammans är vi starka och vi vill att SSO ska vara den glada och trygga hamn som det en gång var. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Hanna Kilander överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...