Social mötesplats, ”Pump Track” till Hallstahammar.

Hallstahammar börjar sakta men säkert att bli ett litet cykelmecka i Sverige. Tillsammans med vår fina butik Stenströms Cykel, kämparna på Hallstahammars MTB och alla vi som älskar att cykla, så har Hallstahammar börjat göra avtryck på cykelkartan. Men vi saknar något unikt och genuint, så varför inte anlägga en Pump Track!? Med en strategiskt smart placering, centralt, mellan skantzöbadet, förskolor, och tågstation. Så blir detta ett fantastiskt komplement åt vår fina camping och något som kommer att locka folk från hela Sverige.

Dags att Hallstahammar gör något helhjärtat för våra egna barn och ungdomar också! Var med och rösta för en unik social mötesplats.  

INFO: 

ASFALT PUMP TRACK
DEN PERFEKTA PLATSEN FÖR SPONTAN IDROTT!

Pump tracks - det moderna alternativet till en aktiv plats för allt med hjul som främjar en hälsosam och aktiv livsstil.
Pump tracks ska vara designade och byggda för att göra dom lättillgängliga och roliga för alla åldrar och typer av cyklister.
Pump tracks fungerar lika bra för barn som för proffs cyklister, och är en naturlig mötesplats för aktiva familjer och människor.
Kort och gott – pump tracks är det ultimata lekplatsen för spontan idrott.

 

VAD ÄR EN PUMP TRACK?
En pump track är en bana gjord av kurvor och gupp, där man genom att pumpa, generar fart. Man kan givetvis trampa men det behövs inte.
Med rätt design och utförande är en pump track lättåkt, rolig och framför allt säker för utövare i alla åldrar!
Även för den duktiga cyklisten så är en pump Track bra träning för att utveckla sin teknik (som sedan kan användas ute i skogen).

VILKA KAN ANVÄNDA EN PUMP TRACK?

FÖR ALLA TYPER AV AKTIVITETER
Med en bra design och bra asfalts kvalité lämpar sig pump tracks för allt med hjul och för alla åldrar. Från yngre på sina sparkcyklar och balanscyklar till proffs på  mountainbikes och skateboards!
En pump track lockar tills sig åkare och cyklister från 2 till 70 år gammal. Asfalts pump tracks är den ultimata lekplatsen!

BYGG VARSOMHELST

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR
För en erfaren designer och konstruktör kan en pump track byggas varsomhelst. Ingen plats är för stor eller liten för att bygga den nya moderna typen av lekplats! En yta från 600 m2 till uppåt 2000 m2 är den perfekt för en pump track.
Asfalt pump tracks kräver minimalt underhåll och erbjuder flera års användande utan nämnvärt slitage.

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Pontus Bergman överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook