Snösätra industriområdes framtid!

Hej boende i närområdet,

Det är många som störs av dessa dygnslånga rejvfester som hålls i Södra delen av industriområdet (samt även i naturreservatet), något som varit igång ungefär varje helg sedan maj i år (mesta dels passar arrangören på nu då lokalerna står under rivningshot, ofta fredagkväll till lördag morgon vid 9-10 ibland även söndagar). polisen har blivit nedringda vid flera tillfällen då festerna totalt spårat och ljudvolymen är för störande, därför vill vi nu trycka på kommunen/politikerna som har hand om området, för att få bort dessa illegala ”open air” festande människor/oseriösa aktörer. (Dessa festevents planeras noggrant av en företagare som arrenderar lokalerna i andra eller tredje hand och får egentligen inte vara där enligt kommunen, men kommunen har svårt att komma åt dem då detta sker väldigt ”underground”, samt att de tror att en avstängning kan leda till att de blir ännu mer oroligt/sur stämning då hela kulturen ”är djupt rotad” sedan lång tid tillbaka.

Något som vi fick framfört var även att ytan där södra delen är nu i industriområdet tagits upp i förslag för att göra detta till kulturhus = festerna osv kommer då att fortsätta. Vi tillsammans med kommunen/polisen anser följande förslag;
* En fin lekpark/naturpark
* fotbollsplan
* utegym
* fik/kiosk
* planteringar
* bra belysning

skulle höja detta område betydligt mer och vara passande för naturreservatet.

Därför vill nu höra om ni som bor här/drabbas av dessa fester vill skriva upp sig på en maillista som vi skickar till kommun/ansvariga politiker för att se över andra alternativ, istället för detta kulturhus SAMT ge vår bild hur störande dessa rejvfester är så att något händer!

Skriv gärna i kommentarerna om ni vill vara med på listan, vad ni kanske störs av, hur er bild i dagsläget är kring industriområdet och vad ni istället för detta kulturhus skulle vilja ha i området! (Vi sammanställer allt och skickar till de kontakter vi fått)


Boenden i Myrängen, Högmora & Fagersjö    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Boenden i Myrängen, Högmora & Fagersjö överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook