Skydda våra skogar - Kräv Herman Sundqvists avgång

Skogsstyrelsen.jpgHerman Sundqvist, generaldirektören på Skogsstyrelsen, har gjort sig skyldig till jävliknande agerande och oansvarigt beteende. Sedan han tillträdde på Skogsstyrelsen har han köpt sig skog för över 7 miljoner kr, samtidigt som han drivit på regler som ska underlätta avverkning av skog och försvaga artskyddet. Dessutom är delar av den skog han äger just nyckelbiotoper.  Han har även undanhållit offentliga handlingar och manat till lobbyism, vilket han har blivit JO anmäld för. Nu är det dags för allmänheten att visa att detta inte acceptabelt Vi kräver att skogen brukas och skyddas varsamt utan mål om egen vinning! Herman Sundqvist måste avgå!


Hedvig Martin-Ahlén    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Hedvig Martin-Ahlén lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )