Skriv på för att Stella, Steven och Lenny får stanna!

familjen1.JPGStella och Steven flydde från Kenya 2010. De sökte asyl i Sverige och senare samma år föddes sonen Lenny som nu är 8 år. I Kenya utsattes de för vidriga övergrepp och riskerar livet om de skickas tillbaka. Här i Stöde har de arbetat och betalat skatt de senaste 5 åren. De har själva lärt sig svenska och har integrerats helt fantastiskt i samhället.

Om de utvisas får Stella inte den specialistvård hon behöver för sviterna efter övergreppen. Det tar Migrationsverket inte hänsyn till. De tar inte heller hänsyn till att Lenny rycks upp med rötterna från sitt hem, sin skola och alla sina vänner. De har fått avslag på sin asylansökan två gånger och hotas nu av utvisning.

Skriv på för medmänsklighet och anständighet. Skriv på för att Stella, Steven & Lenny får stanna!!!

@latdomfastanna


Katarina Hellberg    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Katarina Hellberg lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...