Skicka inte Kamran Mirzaian till döden - Låt han stanna!

Journalisten, människorättsaktivisten, en kär vän med en underbar personlighet, Kamran Mirzaian, som lever för att höja rösten för de utsatta, stötta de förtryckta och kämpa för rättvisan, tvingas lämna Sverige, för att möta döden. 

I Iran avrättas personer som är aktiva för mänskliga rättigheter och demokratiska värderingar. I Iran är rättvisan enkelriktad, med kontroll av den diktator styrda regimens händer, som tystar alla röster av oliktänkande.

Att exempelvis vara Kurd och politiskt aktiv för att få den Kurdiska minoriteten i Iran att inte hamna i Regimens blodiga mörka skugga, leder till avrättning. Det leder till tortyr och offentlig hängning. Det leder till döden.

Min vän Kamran Mirzaian tvingas nu återvända till Iran, där han inte har några rättigheter att leva för det han tror på, att få vara den han är.

– Jag vill kunna skriva artiklar och göra reportage på mitt eget språk, om min egen kultur, men i Iran kan jag inte göra det. Jag som kurd har inga rättigheter i ett land som Iran, säger Kamran Mirzaian.

Snälla, låt oss därför visa vårt stöd. Visa att det finns mer hopp för Kamran Mirzaian. Genom att skriva under, kan vi visa vårt stöd, för att han ska få stanna kvar och bevara sitt liv, få fortsätta leva för det han drömmer om men framförallt få vara den han är.

 

Dela och sprid detta, snälla. 

 

 


Hndren Ghasabi Ghaderi    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Hndren Ghasabi Ghaderi överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook