NOLLTOLERANS MOT DJURPLÅGERI

Kommentarer

#1

NOLLTOLERANS MOT DJURPLÅGERI, det ska vara straffbart!

Lily Zapata (Göteborg, 2022-04-22)

#2

Absolut fruktansvärt att med alla de här uppgifterna poliserna har att ärendet bara läggs ner. Självklart måste personen dömmas hårt och bli stoppad.

Anna Svensson (Göteborg, 2022-04-22)

#5

Det borde gå att driva detta i domstol. Att en djupt störd person går lös och plågar djur borde inte mötas med tillåtande.

Emma Jacobsson (Göteborg , 2022-04-22)

#15

Alla djur har rätt att leva ett liv utan att plågas och utnyttjas av människor. Vi måste bli mycket bättre på att se till att det blir så. Djurplågeri på alla nivåer ska lagföras och djurplågare dömas till kännbara straff.

Katarina Grudén Dahlin (Frufällan, 2022-04-22)

#16

Jag skriver under för att katter är ett liv som förtjänar leva så som människor och om någon skadar eller dödar de då ska han/hon få ett fängelse straff och förtjänar att lida för att ha skadat eller dödat ett djur. Vi ska höja katternas status.

Mohammad Owidat (Göteborg , 2022-04-22)

#20

Borde vara självklart redan.

Monica Andersson (Stenungsund, 2022-04-22)

#23

Sverige borde skämmas! Sverige är inte bäst i världen på djurskydd, utan Schweiz. Sverige bevisar hur oviktiga de anser djurs liv och välmående vara när de inte straffar djurplågare samt lägger ned fall om djurplågeri trots bevis och trots känd gärningsmän!

Samt när straffen för djurplågeri är skrattretande låga och milda, som inte avskräcker gärningsmän över huvud taget då de knappt får konsekvenser, om de ens får konsekvenser alls, som oftast är fallet!

I Sverige anses tydligen inte djurs liv och djurens förmåga att känna smärta och rädsla vara viktigt, de är ”bara djur” i Sverige. Människor är också djur.

Att bli torterad till döds är en oerhörd och oförklarlig smärta. Under tiden är det även en oerhörd och oförklarlig rädsla och panik. Detta är det värsta man kan utsätta någon annan för och bli utsatt för, och det borde alla förstå.

Att inte kunna känna empati och ha förståelse för hur det är att bli torterad, misshandlad och eventuellt mördad är tecken på brist på empati (antisocial personlighetsstörning - psykopater och sociopater).

Använd USA som något att sträva efter när det kommer till straff (även för djurplågeri) och när det kommer till att informera allmänheten om gärningsmän, med deras namn och bild! Samt när det kommer till ett offentligt brottsregister över djurplågare som alla har tillgång till!

Vi får inte ens veta vilka gärningsmännen är, hur de ser ut och vad de heter! Det borde vara en rättighet för alla att få veta för ett säkrare samhälle, vi har rätt att veta vad som sker och vilka psykopater (och andra, som exempelvis pedofiler och våldtäktsmän) som tillåts gå fria på våra gator bland alla människor och oskyldiga, försvarslösa djur!

I USA har de offentliga brottsregister med förövares namn, kön, personnummer, adress, brott de utfört och vart det utfördes, osv - över djurplågare, våldtäktsmän, pedofiler och andra som allmänheten har fri tillgång till!

Detta ger oss också en chans att veta vilka man ska passa sig extra för och vart man inte ska bosätta sig, så man inte bor nära en psykopat! Särskilt om man har katter!

Djurplågare ska få djurförbud på livstid och åtminstone fängelse på livstid! Han och andra djurplågare TORTERAR OSKYLDIGA DJUR TILL DÖDS! Oskyldiga katter, hundar, kaniner, harar, igelkottar, fåglar - alla djur de får tag på, särskilt katter!

Katter och hundar är älskade familjemedlemmar som förtjänar så mycket mer än vad den svenska lagen gett dem! Både mer rättigheter för djur samt högre straff för människor som utsätter dem för djurplågeri - dvs misshandel, tortyr och mord!

Likaså förtjänar även alla andra djurarter högre djurskydd, mer rättigheter och högre straff för människor om de blir utsatta för djurplågeri.

Alla fall läggs ned trots bevis och trots att de vet vem gärningsmannen är! Det finns många kända djurplågare i Sverige och INGEN AV DEM sitter i fängelset, utan tillåts vara fria och tillåts därmed fortsätta tortera djur till döds (särskilt katter), pga att djuren långsamt dör av de allvarliga skadorna!

Ibland mördar även djurplågarna djuren (särskilt katter) innan djuren hinner bli ännu mer långsamt mördade till döds, såsom att hugga av deras huvuden! Många katter har hittats med deras huvuden avhuggna! Samt avhuggna ansikten, svansar, tassar med mera!

Om de får straff är det knappast straff, utan lite böter och väldigt sällan djurförbud. Dessa psykopater som torterar djur till döds får dock ALDRIG djurförbud!

Om de skulle få djurförbud hindrar det dock inte psykopater från att fortsätta med att gå runt och tortera djur (särskilt katter som de torterar mest) samt även införskaffa oskyldiga djur, det är ingen som får reda på det!

De går även hem till andra och torterar sin familjs, sin släkts, sina flickvänners och sina kompisars djur, särskilt katter, eftersom psykopaterna tillåts gå fria och tillåts göra vad de vill!

Tyvärr får vem som helst (utan några som helst krav) införskaffa djur då djur säljs och ges bort som varor, som inte betyder något. Att införskaffa djur borde vara liknande krav som vid adoption, för djurens bästa. De måste sitta i fängelset, inte gå fritt på våra gator och torg!

Djurplågare är psykopater (antisocial personlighetsstörning) som INTE kan botas, de saknar bland annat empati och det är fel i deras hjärna som bland annat syns på undersökningar som magnetkamera, vilket är vetenskapligt bevisat inom forskning sedan längesedan. Endast störda individer plågar djur, och de kan inte botas!

De ska åtminstone sitta inne i fängelset på livstid, inte i max 2 år (enligt lagen för djurplågeri) för att ha torterat och/eller misshandlat djur!

Straffen för djurplågeri i Sverige är inga straff! Det ENDA som fungerar är HÖGA och STRÄNGA straff med ALLVARLIGA KONSEKVENSER för att avskräcka gärningsmän och förövare! I Sverige skyddas istället gärningsmän och förövare och det daltas med dem som om det är synd om dem, vi får inte ens veta vilka de är!

Det är INTE förövare och gärningsmän som är offren, utan de riktiga offren är de oskyldiga djuren (och oskyldiga människor) som förövare och gärningsmän utsätter för våld och som de tvingar sig på!

Djurplågare börjar ALLTID tortera djur till döds och går sedan över till människor! Eftersom ni inte bryr er om djur borde detta vara en motivering till att höja ”straffen” och inte ignorera tortyr och misshandel samt eventuellt mord av oskyldiga, försvarslösa djur.

Pauline Kettner (Växjö, 2022-04-22)

#25

"Lagarna"som finns är uddlösa då nästan ingen verkligen döms,(t.o.m.då DNA-bevis/indicier finns.).

Roland Björkman (Göteborg , 2022-04-22)

#26

Det är fruktansvärt att misshandla oskyldiga djur...det skall ge riktiga fängelsestraff som känns

micaela micaela (svenljunga, 2022-04-22)

#28

Animals are nonhuman persons.

Appelvik Isa (Göteborg, 2022-04-22)

#34

Att polisen inte lägeer ner mer resurser på att få djurplågare dömda. Att straffen är orimligt låga. Samt att domstolarna ställer orimliga krav på bevisning

Mats Alm (Göteborg, 2022-04-22)

#42

Allt djurplågeri ska tas på allvar.
I ett land som påstås ha en bra djurskyddslag så ska inte tortyr, plågeri och mord kunna fortlöpa på detta sätt.

Delara Soltan-Zadeh (Göteborg , 2022-04-25)

#43

Detta borde redan vara en lag!

Kristina Hinnäs (Stockholm, 2022-04-25)

#46

Självklart ska inga djur plågas

AnnCathrine Sigfridsson (Hönö, 2022-04-29)

#50

För att jag älskar djur och de har känslor och rätt att må så bra som möjligt

Erika Wästfelt (Partille, 2022-04-29)

#52

HÅRDASTRAFF mot djurplågare!!

June Åkesson (Hisings kärra , 2022-04-29)

#53

Djur har ett värde i sig. Det skall vara kännbart straffmässigt att skada djur.

Ramiela Larsen (Kungälv, 2022-04-29)

#54

Jag är med och driver ett katthem så vet att det behövs bättre utredningar gällande vanvård och våld mot djur.

Marie Karlsson (Hallsberg , 2022-04-29)

#56

djurvän♥️

malin hall (Båstad, 2022-04-29)

#59

Är emot djurplågeri

Malin Arvidsson (Henån , 2022-04-29)

#68

Dessa människor är mycket farliga. Psykopater eller ifrån länder som tycker att hundars saliv är oren och har en mycket underlig inställning till djur. De ska straffas hårt, för att djur har rent sinne och är oskyldiga, till skillnad ifrån dessa barbarer, som saknar empati.

Lena-Marie Ruud (Göta, 2022-05-02)

#78

Köper man ett djur ska man ta ansvar för djuret. Borde vara straffbart att dumpa sina djur ute. Krav på chipmärkning av alla djur! Så när man hittar dem ute kan man kontakta ägarna och straffa.

Paulina Salih (Göteborg, 2022-06-06)

#82

Nej till djurplågeri

Anna Johansson (Göteborg, 2022-06-10)

#93

Vägra acceptera att djur blir illa behandlade!!

Ewa Rosberg (Hönö+, 2022-09-13)

#94

Jag hatar djurplågeri.

Jane Bäckman (Degerfors, 2022-09-13)

#95

All djurplågeri MÅSTE STOPPAS.

Mona Wallsten (Nybro+, 2022-09-13)

#96

Grymmhet mot djur,skall straffas hårt. 10 års fängelse direkt. De kan inte försvara sej

Ann-Sofi Hamlet (Borås, 2022-09-13)

#98

Det ska vara noll tolerans mot djur plågeri!

Linda Andreasson (Göteborg , 2022-09-13)

#99

Ingen får utsätta några DJUR för misshandel någonsin 👿👿👿

Bitte Johansson (Stockholm , 2022-09-13)

#101

För att jag vill hjälpa katter

Sara Fredriksson (Göteborg , 2022-09-19)

#103

Jag anser att Sverige är extremt dåliga på att ta vara på djurens rätt. Det krävs alldeles för mycket vanvård för att ta ifrån någon rätten att ha hand om djur.

Christina Andreasson (Göteborg , 2022-09-23)

#106

Jag står alltid på djurens sida. Människor som kan skada och göra illa djur kan jag inte ens skriva i ord vad jag tänker om….

Sofie Hjort (Falkenberg, 2022-09-25)

#123

Jag skriver under som djurvän, medmänniska och som företrädare för partiet Common Sense in Sweden tillhörande Vänsterblocket (http://common-sense-in-sweden.webnode.se).

Kim Alfredsson (Vänersborg, 2022-10-03)

#124

Det är självklart för mig

Helene Skruf (Göteborg , 2022-10-03)

#126

Som gammal Göteborgare och Hisingsbo vill jag visa min solidaritet
Djurplågeri är något som ALDRIG SKA accepteras!

Anette Pilnäs (Tranås, 2022-10-03)

#127

Djurens situation måste belysas och hårdare straff är ett måste
Detta är lika illa som att misshandla ett barn

Eva Sundqwist (Ängelholm , 2022-10-04)

#130

Det är ett fruktansvärt lidande för de djur som drabbas bpde fysiskt och mentalt och ett viktigt moralisk och etiskt ställningstagande vi måste göra, om vi vill fortsätta att kalla oss människor!!!

Lena Rydström (Göta, 2022-10-05)

#132

Jag äcklas hur polisen inte gör något när djur blir misshandlade av en psykopat

Madelene Nilsson (Göteborg , 2022-10-06)

#134

Ingen levande varelse skall plågas. De som plågar o dödar djur kan lida utav psykisk ohälsa vilket kan accelerera till mord på människor.
Ingen av oss vill förlora familjemedlemmar på det sättet oavsett om de går på fötter eller tassar.

Carin Sjölander (Göteborg, 2022-10-08)

#136

Bor själv vid Slätta damm och är kattägare.. Detta monster till människa är den största anledningen till varför jag ej låter min katt gå ut..
Varje vecka ser man nya lappar om att djur försvunnit i området och en knut växer i magen då man genast tänker på "honom"..
Att ett land som Sverige, Sverige som så många länder ser upp till på många vis låter sadistiska psykopater gå läsa på gatan förstår jag inte.. Låt oss göra skillnad!

Alessija Albertsson (Göteborg, 2022-10-09)

#145

Djurplågare ska inte gå fria ge sig på oskyldiga liv .Sadister ingen empati är farliga personer

Eva Olsson (Göteborg , 2022-10-12)

#147

Vi måste få stopp på djurplågeri och hårdare straff. Vi måste skydda våra djur till 100 procent.

Camilla Eriksson (Göteborg , 2022-10-13)

#151

Ingen djurplågare ska komma undan det slappa rättsystemet vi har i Sverige

Jonna Pedersen (Göteborg , 2022-10-13)

#153

Finns ingen rättvisa for våra oskyldiga själar🐾😿 Detta kan inte fortsätta, att sadister kommer undan utan straff ✊️

Heidi Soltveit (Göteborg+, 2022-10-13)

#160

Djurmisshandel bör straffas hårt!

Athena Larsson (Göteborg , 2022-10-21)

#163

Självklarhet

Marianne Olovsdotter-Rye (Stockholm , 2023-01-05)

#164

Djurmisshandel får inte förekomma

Marie Louise Linter (Göteborg , 2023-01-28)

#165

Vi behöver djurpoliser!!

Wai Wong (Göteborg , 2023-01-28)

#170

Inget djur ska behöva plågas ihjäl..
O förövaren komma undan...
Djurskyddslagen har för låg straffpåföljd..
De MÅSTE bli ändring... NU ...
/ Kikki SmålandsKatten

Christina Nylander (Ljungby , 2023-04-03)

#171

Att jag är bekymrad över de hur behandlades djur och att plågeri är inte stoppas ens . Jag är mycket onöjd hur arbetar polisen i detta fall. Jag vill att alla veta namnet på den sadist. Jag vill stoppa djurens plågeri.

Tatjana Popalzai (Göteborg , 2023-04-03)

#173

Katterna ska få upprättelse.

Karin Rosvall (Västerås , 2023-04-04)

#174

Djur har känslor.

Gunilla Cristiansson (Göteborg , 2023-04-04)

#177

Det är hemskt med djurplågeri!
Man gör det man kan,och hjälper det med underskrifter skriver jag gladeligen på.

Eleonora Hrvatin (Göteborg , 2023-04-04)

#178

Detta får inte hända igen!

Den jäveln som åsamkat djuren ska hittas och dömas

Jareteg Anita (Äspered, 2023-04-04)

#183

Det måste bli en ändring på djurlagarna

annci mattiasson (göteborg, 2023-04-05)

#185

Vi måste få strängare straff för djurplågeri i Sverige.

Linda Aronsson (Lerum+, 2023-04-06)

#188

Ge djuren kärlek, bort med ondska!!!

Alexandra Sundvall (Jönköping , 2023-04-06)

#193

En självklarhet att skydda alla våra djur, vilda som tama. Inget djur skall behöva bli utsatt för lidande

Ingela Kleinert (Göteborg , 2023-04-06)

#194

Jag vill inte att något djur ska behöva lida pga djurägare som inte vet hur man ska behandla djur.

Linus Zackariasson (Göteborg , 2023-04-06)

#195

Det är en självklarhet att det ska vara nolltolerans mot djurplågeri. Djur är inte mindre värda än oss och dem känner precis lika mycket smärta som vi.

Luna Jarju (Göteborg , 2023-04-07)

#196

Det ska vara straffbart att plåga/döda djur. Dem är inga leksaker eller försöks kaniner. Dem kan heller inte försvara sig. Det borde synas i skks register att man har blivit straffad för djurplågeri med.

Emmeli Moberg (Göteborg, 2023-04-07)

#198

Djurplågare skall inte finnas på våra gator

Angelica Wittbom (GÖteborg, 2023-04-07)

#200

Det är en självklarhet att detta skall tas på allvar och bestraffas därefter, denna psykiskt sjuka handling måste stoppas och hanteras direkt, vem vet vad/vem som är nästa offer för denna sjuka störningen.

Jimmy Dahlbäck (Göteborg, 2023-04-07)Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...