Sätt in flera Ambulanser till Ambulansjukvården i Alingsås

År 2019 togs beslutet att spara in på ambulanssjukvården i Alingsås. Det innebär att vi patienter som tillhör Alingsås lasaretts upptagningsområde får samsas om de få ambulanser som finns med personer som är sjuka i covid-19.

Besparingarna handlar om att man har två ambulanser dygnet runt men dagbilen går endast måndag till fredag, ej röda dagar och inte under juni till augusti.

Besparingar har gjorts genom att man inte har dagbilen i drift om någon personal är ledig. Man ersätter inte heller personal vid sjukdom. Vissa dagar finns då enbart en bil i drift dygnet runt.

Det är främst nätterna de väljer att inte ersätta personal.

När akutmottagningen är stängd i Alingsås på nattetid blir det långa och tidskrävande uppdrag för ambulanssjukvården. Ibland har man löst problemen att det inte finns en ambulans i Alingsås genom att skicka en från ett annat område. Finns ingen att tillgå är det tomt i Alingsås på ambulanser.

Vi kräver  en förändring, då ambulanssjukvården i Alingsås är till för vår säkerhet!

Sätt dagbilen i drift dygnet runt med de övriga två som de har i drift dygnet runt.

 Sätt in personal vid sjukdom!

received_1022518474836471.jpeg


Linda Vackenklint    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Linda Vackenklint lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )