#SÄLJINTEGURRA

RÄDDA VÅRA FÖRETAG OCH VÅRT KULTURARV

Ett av Värmdös viktiga besöksmål är Gustavsbergs hamn. Här finns unika kulturmiljöer och företag. Utvecklingsmöjligheterna är stora. Men utan företagslokaler, inga innovatörer och entreprenörer.

Nästa hus att ogenomtänkt säljas av högern är Tornhuset – ett anrikt hus som rymmer ett 20-tal företag som nu riskerar att bli till lyxbostäder till några få.

Vi Socialdemokrater ger oss inte, med hjälp av ditt stöd vill vi få de styrande politikerna att göra ett omtag. Skriv på namninsamlingen och dela på sociala medier med #SÄLJINTEGURRA
 
Fastigheter som enligt kommunens rapport kan säljas:
Tornhuset (beslut fattat)
Dekorhuset och Konstnärshuset (beslut fattat)
Runda huset
Gula byggningen
Kattholmen (Elverket och Badhuset)
Porslinsfabriken (delar av huset)
Torkhuset (delar av huset)

Socialdemokraterna Värmdö    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Socialdemokraterna Värmdö lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )