Säkra Skolmiljöer för Barn med Diabetes Typ 1!

Vi, de som brinner för att alla barn ska få det stöd de behöver, samlar oss för att kräva förändring och förbättring av stödet till våra barn i skolan. Under de senaste åren har skolan varit en trygg plats för oss, främst tack vare den resurs som vår dotter har haft. Tyvärr är detta inte fallet för alla föräldrar, och det är därför vi nu står tillsammans för att göra våra röster hörda.

Det är med stor uppgivenhet vi nu har fått beskedet att vår dotters största trygghet i skolan har blivit uppsagd på grund av sparkrav.Denna resurs har varit en ovärderlig trygghet, inte bara för vår dotter utan även för oss som föräldrar. Nu står vi inför en situation där vår dotter ska ersättas av någon som saknar kunskap om diabetes typ 1 och som inte känner henne sedan tidigare.

Vi har upplevt konflikter med skolan, som tyvärr inte verkar lyssna på vår dotters behov. Trots deras påstående om att de gör sitt jobb är det tydligt för oss att de inte förstår hur viktigt det är med rätt stöd för vår dotter. Detta är inte bara vår egen kamp utan en utbredd situation runt om i landet.

Det är hög tid att skolan tar sitt ansvar och ser till att alla barn får det stöd de behöver för att lyckas. Vi är trötta på att ständigt behöva kämpa för våra barns rättigheter på grund av okunskap. Genom att gå samman och agera gemensamt kan vi påverka förändring och se till att ingen annan förälder behöver gå igenom samma kamp som vi.

Därför uppmanar vi er att skriva under denna petition och stå enade för att förbättra stödet till våra barn i skolan. Tillsammans kan vi göra skillnad och se till att alla barn får den trygghet och det stöd de förtjänar för att lyckas. Det är dags att vi tar itu med detta gemensamt och ser till att ingen faller mellan stolarna.lovis1.jpeg

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Sofie Gripenwarg kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...