Rör inte vårat Sagoslott & våra dagbarnvårdare!

Alla familjer önskar väl möjligheten att själva få välja den bästa omsorgen för barnen när föräldrarna arbetar. Alla barn är inte lika! Föräldrars behov av barnomsorg är olika!

Småskaligheten i den pedagogiska omsorgen (dagbarnvårdare) passar bättre för vissa barn. Barnomsorg på obekväm arbetstid är en förutsättning exempelvis för en ensamstående förälder som arbetar inom samhällsviktig funktion såsom vården. Även så som barn med särskilda behov.

Munkedals kommun vill nu förvägra oss föräldrar möjligheten till den pedagogiska omsorg våra barn uppskattar så och vi föräldrar har valt med våra barns bästa för ögonen.

Dagbarnvårdarna Moa och Linda har fått besked att de inte får fortsätta bedriva sin pedagogiska omsorg from 210101. En god pedagogisk verksamhet de byggt upp med största kärlek för våra barn.

Detta av ekonomiska skäl. Självklart förstår vi att en kommun ska hushålla med skattemedel och kan behöva skära ner på kostnader för att få ihop budgeten. Men det finns mycket annat att göra besparingarna inom än på våra barns bekostnad. Barnen- samhällets framtid.

Håller du med? Hjälp oss då att få Munkedals politiker att lyssna på oss föräldrar genom att skriva på denna namninsamling.

 


Sandra Mattsson (förälder)    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Sandra Mattsson (förälder) överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook