Rätt till adekvat behandling, vård och ersättning från försäkringsbolag för rygg- och nackskadade.

En olycka eller sjukdom i nacke och rygg kan drabba vem som helst helt oförutsett. Skadan, smärtan och handikappet som följer kan vara livslångt. Vardagen blir aldrig mer sig lik och det drabbar inte bara den enskilde utan hela familjen. Som skadad/sjuk är man otroligt utsatt och kostnaderna kan bli stora. Vården brister och många tvingas kämpa med stora smärtor. Som drabbad av skada ska man få hjälp och inte tvingas kämpa på egen hand, varken för vård eller ekonomisk hjälp från de försäkringsbolag man betalar premie till och förlitat sig på. 

Skriv på för att uppmärksamma alla de tusentals skadade som lider utan att få någon som helst vård och hjälp! Sverige är ett välfärdsland och det är inte värdigt att människor tvingas kämpa för att klara sin vardag och samtidigt kämpa mot försäkringsbolag för sin rätt till ekonomisk ersättning. Mörkertalet är stort och många ger upp.

Det är oerhört svårt att finna en advokat som är villig att kämpa för den lilla enskilda. Tyvärr är undermåligt skrivna journalanteckningar de "bevis" som försäkringsbolag hänvisar till då de för egen vinnings skull ger avslag. Tillsammans kanske vi kan förändra? 

 

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att monica malmros överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook