Rädda Wennerbergsskolan i Lidköping!

Lidköpings Kommun har lagt fram ett förslag om nedläggning av Wennerbergsskolan i Lidköping. Några verkliga argument till varför skolan ska läggas ner har ej lagts fram, inte heller har de gett förslag på vart eleverna på skolan ska ta vägen, enbart att ett nytt skolval ska göras.

Lärare står utan svar till sina frågor om vad som kommer hända med eleverna, hur kommer nästa skola se till deras behov? Kommer alla elever förstå vad som händer? Finns det risk för segregering och utanförskap som effekt av denna nedläggning?

Vi föräldrar försöker nu samla in så många underskrifter som möjligt i vår kamp att behålla våra barn på Wennerberg där de trivs och mår bra, tillsammans med sina lärare. Hjälp oss sprida namninsamlingen som vi sedan kommer lämna vidare till lokala kommunpolitiker i hopp om att de ska förstå att vi vill ha kvar våra barn på Wennerbergsskolan.

Underskrifterna kommer slås ihop med de övriga insamlingarna som utförs i kommunen för att sedan räckas över till politikerna under v 14.

Tack för ditt stöd!


Kristin Törnberg    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Kristin Törnberg kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...