Rädda kollektivtrafiken från historiska nedskärningar

Rädda Stockholms kollektivtrafik från historiska nedskärningar

Förra veckan meddelade vänsterstyret via trafikregionrådet Anton Fendert (MP) att man nästa år kommer genomföra stora neddragningar inom kollektivtrafiken. Det handlar b.la om över 20 indragna busslinjer, Ett 50-tal busslinjer får nedskuren trafik. Var sjätte tåg på röda, gröna och blåa linjen dras in. För Roslagsbanan, Spårväg City och pendeltågstrafiken väntar också nedskärningar.

Orsaken bakom nedskärningarna grundar sig i en underfinansierad budget med taxeexperiment. Samtidigt som detta sker utesluter inte vänsterstyret att avgiften för SL-kortet chockhöjs, tvärtom deras vallöfte om en sänkning av avgiften. Vänsterstyret försöker nu att skylla på regeringen vilket gör det extra viktigt att Moderaterna i Stockholms stad och län kraftsamlar för att upplysa väljarna om sanningen.

Moderaterna kommer att ta striden mot varje nedlagd buss, mot varje nedskuren busslinje och mot varje kapacitetssänkning i spårtrafiken.

Håller du med oss? Skriv under denna namninsamlning!

Namninsamlingen kommer överlämnas till vänsterstyret framöver.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Moderaterna lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...