ūüφR√§dda Red Shoe ūüφ Save Red Shoeūüφ

FOR THE ENGLISH VERSION PLEASE CLICK AT THE LINK BY THE TOP LEFT CORNER BY THE RED SHOE SYMBOLS ‚ÄúSAVE RED SHOE‚ÄĚ

Skriv under och  hjälp oss rädda Malmös bästa mötesplats och enda HBTQ-bar ! Hanteringen av myndigheterna i detta ärendet har varit helt orimlig

När ni skrivit under, glöm inte att bekräfta din underskrivt via länken du får i din inbox 

#räddaredshoe #saveredshoeandx

This is the campaign to save our bar and club. Through heteronormative assumptions and by failed routines, failed routines which they even admit, Malmö city is still threatening to close Malmö’s only gay bar, Red Shoe, and our home club X Malmö right after World Pride. Please sign this petition

Please don't forgett to confirm your signature by clicking approve (bekräfta underskrift) in the mail you'll get to your inbox after signing.

Thank you!

 

 

ūüφ R√ĄDDA RED SHOE ūüφSAVE RED SHOE and Xūüφ

Hanteringen av Red Shoe liknar inget annat jag upplevt under åren i nämnden som ansvarar för alkoholserveringsfrågor i Malmö. Ett av många exempel är att de nekades senare serveringstid på grund av ett ärende hos miljöförvaltningen EFTER det att miljöförvaltningen själva lagt ner ärendet då de var nöjda med Red Shoes insatser för att minska ljudnivåerna i byggnaden.

Malmö stad engageras stort av kommande World Pride-festival. Det tycker jag är bra och viktigt. Men det jag tycker är minst lika viktigt är att (1) det ska finnas trygga miljöer i krogbranschen för HBTQ-personer och (2) dessa verksamheter ska behandlas på ett rimligt sätt när de är föremål för myndighetsutövning. 

text av: Helena Nanne (partisekreterare Moderaterna Region Skåne)

ūüφ R√ĄDDA RED SHOE ūüφ

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Sofia Fex lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLERBetald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...